Supermarkedskæde har henvendt sig om placering i City Centret


Lørdag 25. september 2021 kl. 20:00

Supermarkedskæde har henvendt sig om placering i City Centret
City Centret Støvring Foto: Rebildidag.dk


Af Klaus Hansen

Supermarkedskæde har henvendt sig om placering i City Centret

I mandags kunne vi her på Rebildidag.dk fortælle, at City Centret i Støvring er blevet solgt og overtages af Kristian Andersen pr. 1. oktober 2021.

Vi har spurgt Kristian, om der er kommet henvendelser efter at vi bragte nyheden online om hans nye investering og køb af City Centret.

- Der er overraskende stor - meget stor interesse i at høre mere om mulighederne for lokalerne. Siden nyheden blev bragt, har jeg talt med en stor supermarkedskæde, der er interesseret i den centrale placering midt i Støvring, fortæller Kristian Andersen.

- Der er 2200 kvm ud over dem som supermarkedet er interesseret i og de kan, hvis skolen har brug for mere plads hurtigt laves om til passende lokaler, ligesom centerets 140 parkeringspladser kan bruges af skolen og dermed, måske, være med til at “skaffe” ledig plads ved andre parkeringspladser og områder ved skolen og hallen, der så evt. kan bruges til nye udeområder eller tilbygning. Skolen eller lokale politikere er mere end velkomne til at kontakte mig, så vi kan drøfte mulighederne.

- Jeg ved jo endnu ikke hvordan det hele lander, men jeg glæder mig til at få nøglerne den 1. oktober og under alle omstændigheder bliver City Centret igen et stort aktiv for byen, slutter Kristian.© Copyright 2021 rebildidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.