Rebild Kommune søger: Direktør med bred portefølje til Rebild Kommune


Lørdag 25. september 2021 kl. 07:00

Rebild Kommune søger: Direktør med bred portefølje til Rebild Kommune
Foto: Rebildidag


JOBANNONCE

Direktør med bred portefølje til Rebild Kommune

Rebild Kommune søger en ny direktør. Direktøren træder ind i en ny og ambitiøs direktion, får det overordnede ansvar for tre af de store velfærdsområder og bliver ikke mindst en del af en kommune, der sætter en ære i både at have høje ambitioner og holde begge ben på jorden.

Kommunen ligger lige midt i naturen, og den er bindeleddet mellem de mange stærke lokalområder, der aktivt spiller med. Som ny direktør får du ansvaret for Børn og Unge, Familie og Handicap og Arbejdsmarked og Borgerservice. Tre velfungerende centre med dygtige chefer, ledere og medarbejdere, der brænder for opgaven.

Du kommer med kommunal erfaring og med indsigt i et eller flere af direktørens ansvarsområder. Du er samarbejdende og formår at fjerne skyklapper og folde armene ud. Du forventes at være et aktiv i den kommunale topledelse, der er forholdsvis ny, og være med til at tage ansvar for ikke bare eget område, men også for det fælles.

Hvis du har spørgsmål til jobbet,
er du meget velkommen til at kontakte Kommunaldirektør Christian Hesthaven på telefon 99 88 76 11, Jesper Lund Madsen fra Genitor på telefon 22 89 85 25 / mail på jlm@genitor.dk eller Trine Schandorff fra Genitor på telefon 31 41 02 55 / mail på ts@genitor.dk.

Læs mere om stillingen i den uddybende job-og personprofil, på www.genitor.dk og på kommunens hjemmeside, hvor du også kan søge jobbet.

Ansøgningsfrist
Torsdag 30. september 2021.

Den nye direktør forventes at tiltræde 1. december 2021.

© Copyright 2021 rebildidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.