GirlTalk på besøg på Skørping Skole


Lørdag 25. september 2021 kl. 19:00

GirlTalk på besøg på Skørping Skole
Forældre og elever lyttede til Anna Bjerre fra GirlTalk - som holdt oplæg om unge pigers liv og trivsel på Skørping Skole. Foto: Skørping Skole


Af Lone K. Hansen

GirlTalk på besøg på Skørping Skole

7. årgangs piger og deres forældre har haft besøg af Anna Bjerre fra GirlTalk for at tale om unge pigers liv og trivsel.

Oplægget handlede om pigers hverdag og alle de faktorer der påvirker et pige-liv.

Om GirlTalk:
GirlTalk er en non-profit organisation, der siden 2004 har arbejdet for at hjælpe piger og unge kvinder mellem 12 og 24 år.

De arbejder dagligt med at minde unge piger om deres værdi og tale med dem om deres trivsel. På GirlTalk giver de mulighed for at få luftet svære tanker og følelser, men også glæder og succeser.

GirlTalks mission er at forebygge mistrivsel blandt piger og unge kvinder, styrke deres selvværd og hjælpe dem, der har det svært.

Gennem gratis og anonym chat- og SMS-rådgivning, samtalegrupper samt psykologsamtaler og foredrag hjælper og støtter de unge piger i alle de udfordringer og valg, der følger med i et ungt liv.

På GirlTalk kan man tale om det hele – alt fra kropslige forandringer, problemer med forældre, lavt selvværd og ensomhed til selvmordstanker, selvskade og spiseforstyrrelser.

Desuden er GirlTalk tilstede, der hvor pigerne er og du kan derfor finde dem på Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn og i deres podcast.

Frivillighed er kernen i GirlTalks arbejde, og deres hjertesag er pigers trivsel.

GirlTalk har ca. 200 frivillige, hvoraf 125 er rådgivere og de udvælger deres frivillige nøje, så de er sikre på, rådgiverne har kompetencer til at varetage en rådgivningsfunktion. Derfor er de fleste af deres frivillige enten studerende eller færdiguddannede indenfor pædagogik og psykologi.

De frivillige svarer på spørgsmål, rådgiver og guider alle piger, der skriver ind til GirlTalks SMS- og chatrådgivning - ingen problemer er for små, og alle spørgsmål er velkomne.

Rådgivningen har åbent hver aften:
Mandag: kl. 18.30 -24.00
Tirsdag til torsdag: kl. 18.30-22.30
Fredag - Lørdag: kl. 19.00-21.00
Søndag: kl. 18.30-22.30

© Copyright 2021 rebildidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.