Akastin fik overrakt 10.000 kr. af Fonden Himmerland


Fredag 24. september 2021 kl. 15:00

Akastin fik overrakt 10.000 kr. af Fonden Himmerland
Liselotte Nøhr fra Fonden Himmerland overrakte et diplom til bestyrelsesformand, Majken Blaess Møgelbjerg. Foto: Liverollespilsforeningen A'kastin


Af Lone K. Hansen

A'kastin fik overrakt 10.000 kr. af Fonden Himmerland

Lørdag d. 18. september, kl. 12, uddelte Fonden Himmerland 10.000, - til Liverollespilsforeningen A'kastin. Dette skete under Rebild Kulturuge i Rebild Bakker, på græsplænen foran Rebildporten.

Liselotte Nøhr fra Fonden Himmerland overrakte diplom til Majken Blaess Møgelbjerg som er bestyrelsesformand fra A'kastin og fortalte om Fonden Himmerland.

- Fonden Himmerland er glade over at kunne give penge til et formål, hvor børn har mulighed for at komme ud og bruge deres krop og fantasi, fortalte Liselotte Nøhr.

Både Liselotte, og de fremmødte børn, som kom i forbindelse med Rebild Kulturuge, havde mulighed for at afprøve noget af A'kastins udstyr, føle hvordan det er at have et rollespils-sværd i hånden, og mærke vægten af en ægte ringbrynje.

Man kunne endda kaste skumgummi sten og afhuggede hænder og fødder på sine forældre.

Arrangør Jakob Rosendal Pilgaard, og seniorspiller Sarah Cecilie Knopp, forklarer en ny spiller lidt om regler i rollespil. Foto: Liverollespilsforeningen A'kastin


© Copyright 2021 rebildidag.dk. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.